Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit

Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit

Poly Sync 10-M Speakerphone

Poly Sync 10-M Speakerphone

Plantronics Calisto P7200

1.307,89 kr. 1.046,31 kr.
Til telefonmøder med en lille gruppe af kolleger, en bluetooth speakerphone er ideel. Plantronics Calisto P7200 er nem at forbinde via USB og Bluetooth og sikrer, at hver højttaler er klart hørbare takket være 4 mikrofoner. Via intuitive kontrolknapper, du har maksimal kontrol over samtalen overalt.
Tilgængelighed: Udsolgt
SKU
207913-01

Leder du efter fremragende lyd til små møder? Så vælger de Plantronics Calisto 7200. Takket være de fire integrerede retningsbestemte mikrofoner, kan lyden høres fra alle hjørner af lokalet. Ud af kurs, uden at forstyrre baggrundsstøj, fordi disse er filtreret automatisk. Forbind denne højttalertelefon via USB eller Bluetooth og bruge det nemt med næsten alle dine enheder.

Med Calisto 7200, Poly, det nye navn på Polycom og Plantronics, fokuserer på mødelokaler for 4 til 6 personer. De fire mikrofoner er placeret således, at de altid har en 360 graders dækning. Støj og ekkoer bliver automatisk undertrykt, så du kan mødes uden forstyrrelser.

Nem betjening, førsteklasses lyd

Plantronics er kendt for sin stærke lyd. Både mikrofoner og højttaleren er af et meget højt niveau. Denne måde kan du foretage hver samtale uden distraktion. I kombination med den klare og enkle betjening, denne lille model giver dig en førsteklasses møde oplevelse.

Sikker i alle rum

Ønsker du en sikker løsning til din speakerphone? Selv da den Calisto 7200 er et godt valg. Du vil modtage et specielt USB låsning kabel som standard. Med denne mekanisme, højttalertelefonen er sikkert i ethvert rum.

Plantronics Calisto 7200 specifikationer

  • Fire mikrofoner til 360 graders dækning med ekko og støjreduktion
  • Intuitiv berøringsfølsomme taster
  • Nem tilslutning via USB og Bluetooth
  • Egnet til mødelokaler fra 4 til 6 personer
  • Leveres som standard med USB låsemekanisme

Hvad er der i kassen

  • Plantronics Calisto 7200 højttalertelefon
  • USB-kabel med sikkerhedsmekanisme
  • Rejsetaske
  • Lynhåndbog
Mere information
Tilstand: Ny
Manufacturer Poly
SKU 207913-01
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto