ANMOD OM ET TILBUD

For at anmode om et tilpasset tilbud på produkter og tjenester, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon: 0031 887463 488 eller udfyld vores kontaktformular.
En TelecomSupplier-repræsentant kontakter dig, typisk inden for en arbejdsdag.


Hvem er vi

TelecomSupplier tjener det europæiske marked med IT & Telecom hardware fra Harderwijk i Holland. Takket være samarbejdet med førende leverandører, TelecomSupplier yder et vigtigt bidrag til kontoret automatisering af organisationer.

I de senere år har vi leveret vores eget lager til både store og små virksomheder. Ud over hurtig levering, service og kundetilfredshed er også en vigtig strategisk fokus. Det har gjort os en velkendt leverandør til kunder i sundhedssektoren, den finansielle sektor, kommercielle tjenesteydelser, offentlige og offentlige virksomheder.

Som nævnt, vi leverer alle vores produkter fra vores eget lager. Vores produkt administration altid tilknyttet i realtid med den nuværende bestand på hjemmesiden. Denne måde kan du altid se med det samme, om det produkt, du ønsker, er tilgængelig. Alle produkter, der er umiddelbart tilgængelige sendes umiddelbart efter din bestilling. Som et resultat, vi leverer generelt hurtigere end vores konkurrenter.

Fordi vi lægger stor værdi for hastighed, vi har et stort lager på vores hovedkontor i centrum af Holland, hvor vi hele tiden fastholde og udbygge vores lager. Vi opretholder tæt kontakt med leverandører, så vi altid kan levere de nyeste og mest innovative teleprodukter. Så uanset om du er på udkig efter VoIP fastnettelefoner, call center headset eller konferenceløsninger, vi leverer alt fra vores eget lager.

Vælg vores service i dag og blive overrasket over vores konkurrencedygtige priser og hurtig levering.


Vores forretningsmodel

Large Product Stock
Betaling
Bestilling
Warranty