Plantronics Blackwire C5220 USB-A Headset

Plantronics Blackwire C5220 USB-A Headset

Plantronics Blackwire C720 Headset

Plantronics Blackwire C720 Headset

Plantronics Blackwire C725-M

1.107,74 kr. 886,19 kr.
Leder du efter en all-round headset til kontoret? Vælg derefter Plantronics Blackwire C725-M. Forbindelse via USB-A er enkelt og hovedtelefonerne kommer med praktiske muligheder som standard, såsom Aktiv støjreduktion, en støjreducerende mikrofon og et dynamisk equalizer for optimal opkald kvalitet. Så arbejde i fred og har koncentrerede samtaler med denne Blackwire headset optimeret til brug med Microsoft Teams.
Tilgængelighed: Udsolgt
SKU
202581-01
EAN/UPC:
017229146464

Er du arbejder i støjende omgivelser og vil du være i stand til arbejde og foretage opkald i en koncentreret måde? Så et headset med Active Noise Cancelling er den perfekte løsning til dig. Den undertrykker forstyrrende baggrundsstøj og hjælper dig med at fokusere på dit arbejde. Poly, det nye navn fra Polycom og Plantronics, kombinerer alle disse funktioner i Blackwire C725-M med Smart Sensor-teknologi. Med denne teknologi kan du for eksempel besvare opkald ved at sætte på headsettet og pause din musik, når du tager headsettet af.

Premium funktioner

Blackwire C725-M faktisk kombinerer alle funktionerne i en førsteklasses hovedsæt i en overkommelig model. Aktiv støjreduktion, Smart Sensor teknologi, støjreducerende mikrofon og høreværn via SoundGuard. Takket være SoundGuard, er lyde over 118 dB automatisk begrænset. De dynamiske equalizer sikrer, at samtalen er så naturligt som muligt.

Fokus på dit arbejde

Med dette stereoheadset du holde fokus på dit arbejde. Den aktive støjdæmpning sikrer, at lyden af ​​talende kolleger, maskiner og børn, der leger er uhørlige for dig. Ideel, hvis du ønsker at gøre dit arbejde med maksimal fokus. Takket være den støjreducerende mikrofon, alle disse lyde er også uhørlige, når du taler via Microsoft Teams eller andet møde software.

Let for kontoret og på farten

Tilslut dette headset via USB-A og dit første møde kan begynde. Hurtig og enkel. Med inline fjernbetjening har du maksimal kontrol over dine opkald og musik. Takket være den medfølgende rejsetaske, kan du også roligt tage headsettet med dig, når du går ud. Hertil kommer, at tasken er ideel, hvis du ønsker at pænt opbevare headsettet for maksimal levetid.

Plantronics Blackwire C725-M specifikationer

  • Smart Sensor teknologi
  • Aktiv støjreduktion
  • Optimeret til brug med Microsoft Teams
  • Høreværn via SoundGuard
  • Inline fjernbetjening
  • Plug and play via USB-A

Hvad er der i kassen

  • Plantronics Blackwire C725-M
  • Beskyttende rejsetaske
  • Lynhåndbog
Mere information
Tilstand: Ny
EAN/UPC: 017229146464
Manufacturer Plantronics
SKU 202581-01
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto