Logitech Webcam HD Pro C930e

Logitech Webcam HD Pro C930e

Logitech BRIO 4K Ultra-HD Webcam

Logitech BRIO 4K Ultra-HD Webcam

Logitech Webcam c925e

Foretag videoopkald og optagelser i Full HD. De Logitech C925e webcam sikrer, at du altid er i fokus, takket være den integrerede autofokus. Så du vil aldrig igen blive generet af en sløret billede. De 2 indbyggede mikrofoner også sikre, at du kan høres klart og i stereo under hver samtale. Med klippet kan du nemt og stabilt placere dette webcam på en bærbar computer, skærm eller stativ.
588,31 kr. 735,39 kr.
Tilgængelighed: På lager
Kun 57 tilbage
SKU
960-001076
EAN/UPC:
5099206064027

vlogs, webinars, videokonference. Det er dagens orden i mange organisationer i 2020. Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, alle har brug for et godt kamera. Logitech C925e er sådan en ægte all-rounder. Stereo mikrofon, HD-kamera og hurtig tilslutning via USB-A. Med den smarte klip kan du placere den hvor som helst du ønsker. På din skærm eller på et stativ? Du vælger.

Altid skarp og naturlig i rammen

Logitech C925e har et HD-kamera med en opløsning på 2 megapixel. Webkameraet registrerer billeder i Full HD (1080p) ved 30 billeder i sekundet. Denne måde dine bevægelser altid se naturligt med din samtale partner. Takket være autofokus, du er også altid i fokus, så det ikke distrahere fra indholdet af din samtale. Med en betragtningsvinkel på 78 grader, linsen falder også ind under kategorien "" vidvinkel "". Det betyder, at, med tilstrækkelig afstand, kan du have en samtale med flere personer.

Placer webcam, hvor du ønsker

Den smarte klip under webcam kan bruges på forskellige måder. Skru det på et stativ, klemme den rundt om skærmen på din bærbare eller stationære computer eller placere den på en flad overflade. Mulighederne er uendelige, så der er altid et egnet sted til webkameraet.

Specifikationer C925e webcam

  • Egnet til Windows, MacOS og Chrome OS
  • Udstyret med autofokus, så du altid er i fokus
  • Indbygget stereomikrofon
  • Full HD-kamera med en opløsning på 2 megapixel
  • Clip til montering på et stativ eller monitor
  • Tilslutning via USB-A
  • Bemærk: dette webcam kan ikke digitalt zoom. Hvis du er på udkig efter et webcam der kan zoome, vælge Logitech C930e i vores webshop.

Hvad er der i kassen

  • Logitech C925e
  • lynstart
Mere information
Tilstand: Ny
EAN/UPC: 5099206064027
Manufacturer Logitech
SKU 960-001076
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto