Jabra Evolve 65 MS Duo Headset with Stand Second Chance

Jabra Evolve 65 MS Duo Headset with Stand Second Chance

Jabra Evolve 75 SE Link380a Stereo MS version

Jabra Evolve 75 SE Link380a Stereo MS version

Jabra Evolve 65 SE Stereo MS version

Jabra Evolve 65 SE er ideel til multitaskere. Ringer med din mobil eller computer, Evolve 65 SE er forberedt på det. Derudover er headsettet certificeret af Microsoft og er derfor garanteret at arbejde optimalt med for eksempel Microsoft -teams. Dette får Jabra til at udvikle 75 SE stærkt anbefalet efter vores mening. Desuden nyder du med dette headset nyttige funktioner såsom støjreduktion i mikrofonen og en praktisk travl LED. Derudover leveres headsettet med Link380A Bluetooth Dongle. På denne måde kan du bruge dette headset med det samme, når du tager det ud af emballagen.
886,19 kr. 1.107,74 kr.
Tilgængelighed: På lager
Kun 135 tilbage
SKU
6599-833-309

Jabra Evolve 65 SE falder i kategorien professionelle headset. Du oplever dette bedst ved at bruge det. De praktiske opkaldsstyringsknapper er nøjagtigt, hvor du forventer dem, mikrofonen sikrer, at du er fremragende hørbar, og højttalerne har også en fremragende bygge- og lydkvalitet. Endelig, med Evolve 65 SE, kan du nyde høj slid komfort hele dagen lang.

Udvikle 65 SE: Mange nyttige muligheder

Med en taletid på mere end 10 timer kan det indbyggede batteri af headsettet let vare hele arbejdsdagen. Enkle kontroller på ørekopen giver dig maksimal kontrol over besvarelse og afslutning af opkald, ændring af volumen og dæmpning af mikrofonen. Fordi mikrofonen er udstyret med støjaflysning, kan du også bruge headsettet godt i støjende miljøer.

arbejde uforstyrret overalt

Et nyttigt træk ved Jabra Evolve 65 er den travle LED. Det ændrer farve, når du er på opkald. Du kan også ændre selve føringen til 'travlt. På denne måde kan du arbejde uforstyrret med det samme.

tilslut let

Med Jabra udvikler 65 se, at du får den officielle JABRA Link380 USB-A-adapter som standard. Dette gør forbindelse til din skrivebordstelefon eller computer til et øjeblik. Start en samtale, eller start en playliste, og nyd straks alle mulighederne for headsettet. Opret forbindelse med din smartphone? Skub derefter knappen til/fra til Bluetooth -logoet og hold det i 3 sekunder. På din smartphone kan du derefter oprette forbindelse fra listen over tilgængelige enheder.

Udvikle 65 SE -specifikationer

  • Opret forbindelse til to enheder på samme tid
  • Inkluderer link380a USB-A Dongle
  • Taletid op til 10 timer
  • Bluetooth række op til 30 meter
  • Gratis firmwareopdateringer via Jabra Direct

Hvad er der i kassen?

  • Jabra Evolve 65 SE stereo headset
  • Link380a-USB-A Bluetooth Dongle
  • Opladningskabel
  • Dokumentation
Mere information
Tilstand: Ny
Manufacturer Jabra
SKU 6599-833-309
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto