Poly Studio P5

1.033,28 kr. 826,62 kr.
Vælg et kamera med fremragende billedkvalitet, der automatisk kompenserer for svagt lys. Takket være den integrerede mikrofon, du er ikke alene klart synlige, men også tydeligt hørbar. Det kompakte design gør det nemt at tage kameraet med dig, så du kan nyde den fremragende billedkvalitet af Poly Studio P5 overalt. Har du også et trådløst headset eller højttalertelefon fra Poly? Sæt din USB-dongle ind i bagsiden af ​​kameraet og nyde enkeltheden i plug and play.
Tilgængelighed: Udsolgt
SKU
2200-87070-001
EAN/UPC:
0610807900634

Den lille og robuste Poly Studio P5 har alt, hvad du ville forvente fra en professionel webcam. Klar billedkvalitet, en kompakt størrelse og en handy app til at administrere alle dine Poly enheder (Poly Lens). Hertil kommer, dette webcam er også let at bruge med din trådløse Poly headset eller højttaler, så du kan vælge brugervenlighed og give din samtalepartner den bedste oplevelse med alle opkald.

Mange indbyggede kameraer kamp med for meget eller for lidt lys. Poly P5 er designet til automatisk at rette dette. På den måde er du altid klar og godt eksponeret i billedet. Takket være 1080p kamera og 4x optisk zoom, fokus er altid på dig. Dette er nyttigt for vigtige samtaler.

Poly Studio P5: Altid fremragende hørbar

Rækken af ​​den integrerede mikrofon er klart fokuseret og undertrykker automatisk distraherende baggrundsstøj. Dette sikrer behagelig samtaler, hvor ingen er distraheret af gøende hunde, grædende babyer eller naboer gør handywork. Ønsker du den allerbedste oplevelse? Brug Poly Studio P5 i kombination med et headset eller højttalertelefon fra Poly.

Webcam med integreret USB-port

På bagsiden af ​​Poly Studio P5 er et aftageligt låg, hvor du nemt kan indsætte USB-donglen af ​​dit headset eller højttalertelefon. Denne måde, kamera, højttalere og mikrofon arbejde optimalt sammen.

Poly Studio P5 specifikationer

  • 1080p kamera med 4x optisk zoom
  • Retningsbestemt mikrofon
  • Integreret privatliv lukker
  • Automatisk eksponering i situationer, der er for lyse og for mørkt
  • Egnet til montering på et stativ
  • Udstyret med en USB-port til dongle af Poly headset og speakerphones

Hvad er der i kassen

  • Poly Studio P5 webcam
  • Aftagelig monitor klip
  • Installering ark
Mere information
Tilstand: Ny
EAN/UPC: 0610807900634
Manufacturer Poly
SKU 2200-87070-001
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto