Mitel 5613 DECT Handset

Mitel 5613 DECT Handset

Mitel 5614 DECT Handset

2.047,93 kr. 1.638,34 kr.
Har du høje krav til trådløs og mobil kommunikation udstyr? Vælg derefter Mitel 5614 DECT-telefon. Ideel til hospitaler, kontorer og lette industrimiljøer. Takket være de programmerbare funktionstaster, kan du indstille enheden, så den er skræddersyet til de specifikke behov i din organisation. Foretrækker at kalde med et headset? Du tilslutter din standard headset eller parre en Bluetooth-headset. På den måde kan du altid ringe til din vej.
Tilgængelighed: Udsolgt
SKU
50006898

Mitel er en erfaren spiller på området for kablede og trådløse telefoniløsninger. Med Mitel 5614, brandet adskiller sig ved at tilbyde brugerne maksimal fleksibilitet. Telefonen er nem at sætte op, så den altid opfylder behovene i din organisation.

Telefonen har tilstrækkelig hukommelse til at gemme 250 telefonnumre. Derudover kan han hente op til 1000 numre fra selskaber telefonbogen. Så hver medarbejder altid har de vigtigste numre ved hånden.

Stor og skærm klar farve

Den store LCD-farveskærm med hvid baggrundsbelysning gør telefonen nem at betjene. Skærmen giver dig hurtig adgang til ofte anvendte funktioner og indstillinger. Du kan nemt indstille telefonen til en af ​​de 18 installerede sprog. Dette gør betjeningen meget let.

Tastaturlås

Ikke noget så irriterende som at have en telefonsamtale ved et uheld. Den Mitel 5614 har både manuel og automatisk tastaturlås. Denne måde kan du forebygge mange uplanlagte samtaler og du overvåge billedet af din organisation.

Telefonen leveres uden strømforsyning eller bordholder.

Mitel 5614 DECT specifikationer

  • 2,0 tommer LCD-farvedisplay med baggrundsbelysning
  • Programmerbare funktionstaster
  • Understøttelse af traditionelle og trådløse headset
  • Central telefonbog med plads til 1000 kontakter
  • Lokal telefonbog med plads til 250 kontakter

Hvad er der i kassen

  • Mitel 5614 DECT håndsæt
  • Batteri
  • lynstart
Mere information
Tilstand: Ny
Manufacturer Mitel
SKU 50006898
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en konto